Onderhoud

Vakmanschap tegen een scherpe prijs…

 

Waarom zou u naar een Mazda dealer gaan voor onderhoud?
Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij de Mazda dealer kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

 

Transparante prijzen
Vóór iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

 

Training en uitrusting
Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Ook investeren zij in speciaal gereedschap en speciale diagnose-uitrusting. En de onderhoudsmonteurs van Mazda doen er alles aan om up-to-date te blijven met onze technische informatiesystemen.

Digitaal Serviceregister
Mazda dealers slaan al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

 

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Autobedrijf Hoogwerf u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

Nu Gratis Euroservice bij iedere onderhoudsbeurt!

Geldig voor auto’s die niet ouder zijn dan 15 jaar

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?