Airco

Onderhoud aan uw airco voorkomt onaangename verrassingen!

Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Een airconditioning kan in alle jaargetijden gebruikt worden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de installatie namelijk niet alleen bedoeld om de interieurtemperatuur te verlagen, maar vooral bedoeld om de lucht de conditioneren. Hieronder wordt, naast de temperatuurregeling, ook het regelen van de luchtvochtigheid verstaan.

 

Een hoge luchtvochtigheid openbaart zich door een benauwd en onprettig gevoel. Bovendien kan dit beslagen ramen tot gevolg hebben, hetgeen de veiligheid niet ten goede komt. Met een ingeschakelde airconditioning heeft u hier geen last van. Deze is namelijk altijd te gebruiken in combinatie met de verwarming, zodat u zelf de gewenste temperatuur in kunt stellen. Hierdoor beschikt u over de mogelijkheid om in de zomer te kiezen voor koude, droge lucht en in de winter voor verwarmde, droge lucht.

Autobedrijf Hoogwerf verzorgt het onderhoud van uw airco.

Aircoservice of -onderhoud is dus erg belangrijk. Het adequaat functioneren en ook het voorkomen van dure reparaties wordt door een goede service gewaarborgd. Deze service dient door speciaal opgeleide monteurs professioneel te worden uitgevoerd.

 

Wij bieden u diverse mogelijkheden:

• Controle beurt
• Onderhoudsbeurt
• Aircoreiniging

 

Wij bieden u hiermee een hogere bedrijfszekerheid van uw aircosysteem, zodat u niet op het verkeerde moment voor onaangename verrassingen en kosten komt te staan. De aircoservice is van toepassing op alle merken auto’s.

 

Standaard meten wij de uitstroomlucht van de airco bij iedere onderhoudsbeurt. Maak hieronder een afspraak voor uw airco.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?