Image
Mazda service

Iedere Mazda verdient liefde; daar helpen wij graag bij.

Service

Bij Mazda Hoogwerf helpen wij je om uw Mazda in topconditie te houden. Van APK en onderhoudsbeurten tot schadeherstel, winterbanden en airco-onderhoud: jouw Mazda is in goede handen bij onze goed opgeleide vakmensen. Bekijk hieronder alle services die wij leveren.

 

Onderhoud

Bandenwissel

APK

Airconditioning

Pech & Schade

Accessoires & Onderdelen

Check je inruilwaarde

Contact

Service bij autobedrijf Hoogwerf

Duidelijk, professioneel en kwaliteit

Wanneer je bij ons je auto aflevert, weet je dat je niet voor verborgen kosten komt te staan. Bij een servicebeurt neemt de onderhoudsmonteur bijvoorbeeld vooraf de werkzaamheden met je door. En is er schade? Dan bellen we je tussentijds om te laten weten wat er aan de hand is met je Mazda en wat er moet gebeuren. Duidelijk en professioneel, daar staan we voor.

Soms krijgen we de vraag: waarom moet ik met mijn Mazda naar een Mazda dealer? Dat is simpel: bij ons kan je rekenen op een professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. En omdat we een Mazda dealer zijn, kennen wij je Mazda als geen ander. Zo heb je vakmanschap tegen een scherpe prijs!

Heb je een vraag over onze service?

Heb je niet de benodigde informatie kunnen vinden omtrent service voor je Mazda? Stel dan je vraag via onderstaand formulier en dan helpen we je graag verder. 

Aanhef