Pech & Schade

Schade is nooit leuk...

daarom zorgen wij dat je zo snel mogelijk weer de weg op kunt

Autoschade kan iedereen overkomen. Een paaltje dat je over het hoofd hebt gezien, een glijpartij op een gladde weg of een steentje tegen de voorruit. En natuurlijk is er ook altijd de kans dat je door een ander wordt aangereden en op die manier schade aan je auto krijgt.

Deskundig schadeherstel is vakwerk want elke schade is weer anders. Bij autobedrijf Hoogwerf hebben we deze deskundige kennis in huis. Onze professionele, goed opgeleide monteurs zorgen dat jij snel weer schadevrij de weg op kunt. Zo ben je bij ons niet alleen verzekerd van goede service maar ook van deskundigheid. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van je Mazda gegarandeerd

Pech onderweg

Waar jij en je Mazda ook rondrijden in Europa, wij zijn altijd bij je als je kiest voor Mazda Euro Service. En kun je rekenen op snelle en professionele pechhulp van het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen tot Griekenland en van Polen tot Portugal maar ook thuis voor de deur. Bovendien hoef je geen extra verzekering voor pechhulp af te sluiten bij een andere aanbieder en dat bespaart je een aanzienlijk bedrag.

Als je je reguliere fabrieksonderhoud laat uitvoeren bij de Mazda dealer of erkend reparateur, dan heb je steeds weer recht op een heel jaar Mazda Euro Service*.

STA JE NU MET PECH?

Bel voor hulp in Nederland: 088 006 59 00

Bel voor hulp in het buitenland: +31(0)88 006 59 00