Image
Service bij autobedrijf Hoogwerf

Onderhoud

Je Mazda is bij ons in de beste handen

Regelmatig een onderhoudsbeurt voor je Mazda voorkomt vaak problemen op de lange termijn. Maar je wilt niet elke keer schrikken van de rekening. Bij ons neemt de onderhoudsmonteur vóór iedere servicebeurt de werkzaamheden met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Op die manier kan je met een gerust hart je Mazda bij ons achterlaten voor een beurt.

Autobedrijf Hoogwerf: gespecialiseerd in onderhoud voor Mazda's

Soms krijgen we de vraag waarom je naar een Mazda dealer moet voor onderhoud aan je Mazda. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in Mazda's en weten daardoor precies bij onderhoudsbeurten of schadeherstel waar je op moet letten. Deze specialistische kennis in combinatie met onze goed opgeleide onderhoudsmonteurs, zorgen ervoor dat je nergens anders beter onderhoud kunt krijgen voor je Mazda. 

Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze monteurs regelmatig bijgeschoold. Ook investeren we in speciaal gereedschap en diagnose-uitrusting: zaken waarbij je bij een andere, niet Mazda-gespecialiseerde dealer, niet van profiteert. Tot slot slaan alle Mazda dealers, dus ook Autobedrijf Hoogwerf, al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister. Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en zorgt ervoor dat je Mazda aan het einde van de rit een hogere dagwaarde heeft. 

Maak snel een onderhoudsafspraak en zorg ervoor dat je Mazda in topconditie komt en blijft!