Hoogwerf Mazda (Rotterdam en omgeving)

head-apk

Hoogwerf Mazda (Rotterdam en omstreken) is de Mazda dealer waar u moet zijn voor aanschaf van een nieuwe Mazda, service aan uw auto of de aankoop van een occasion. Wij zijn sinds 1910 een echt familiebedrijf gevestigd in Vlaardingen. Door onze ligging direct aan de A20 zijn wij uitstekend bereikbaar.

 

Modellen

Bij Hoogwerf Mazda kunt u terecht voor de volgende nieuwe modellen Mazda’s:

 

Alle modellen hebben een oogstrelend design, de nieuwste SKYACTIV Technology. Dankzij deze bekroonde technologie zorgt Mazda ervoor dat de auto efficiënt met brandstof omgaat en dat de uitstoot wordt gereduceerd. Het bijzondere is dat dit niet ten koste gaat van de prestaties. Deze blijven uitstekend. Daarnaast beschikt menig model over Smart City Brake Support en ook van Mazda Radar Cruise Control. Zo kunt u altijd veilig de weg op.

 

Aanbod occasions Mazda Rotterdam

Hoogwerf Mazda biedt een breed assortiment aan occasions van Mazda en diverse andere merken. In onze showroom bevinden zich altijd wel een aantal relatief jonge occasions met een relatief lage kilometerstand. Bekijk ons aanbod of kom een keer langs en maak een proefrit.

 

Bekijk onze occasions

 

 

Private lease

Interesse in private lease? Hoogwerf Mazda (Rotterdam e.o.) laat u onbezorgd genieten. En dat van een gloednieuwe auto. Voor een vast bedrag per maand kiest u een auto met al uw wensen en opties. De voordelen:

 

  • Een gloednieuwe auto
  • Geen bijtelling
  • Geen investering vooraf nodig
  • Voor een vast bedrag per maand 100% mobiel
  • Service helemaal onder 1 dak.

Op het tanken na zit alles in de maandelijkse prijs inbegrepen. Dan hebben we het onder andere dus ook over afschrijving, bandenvervanging, rente, wegenbelasting, pechhulp binnen Europa en onderhoud. Kom snel naar ons toe voor meer informatie, of neem contact met ons op.

 

Neem contact op!

 

 

Service

Ook voor Service kunt u terecht bij Hoogwerf Mazda (Rotterdam e.o.). Of het nu gaat om alleen de APK of het om het herstellen van schade. Een APK in combinatie met een onderhoudsbeurt is zelfs gratis. Onze goed opgeleide vakmensen verwelkomen u graag in onze werkplaats. Direct een afspraak maken?

 

Werkplaatsafspraak maken

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?