Mazda6

Mazda6: oog voor elk detail

De Mazda6 heeft het allemaal: een bekroond, oogstrelend design dat nooit verveelt, een eersteklas interieur voor dat ultieme gevoel, uitstekende rijeigenschappen én de actieve veiligheidssystemen om hier in alle rust van te kunnen genieten. Deze staan continu paraat om in te grijpen zodra dat nodig is.

De LED-koplampen passen zich aan op elke situatie voor subliem zicht. De Mazda6 is altijd alert. En dat geeft rust. Rust dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

 

Mazda6 biedt puur entertainment

MZD Connect is Mazda’s innovatieve multimedia- en navigatiesysteem met USB-aansluiting en 7-inch touchscreen. Het is leverbaar op de Mazda6 en ondersteunt onder meer DAB+ (digitale radio met de geluidskwaliteit van een cd, vanaf TS+/SKYLEASE+). Een autorit wordt immers zoveel plezieriger als je naar jouw favoriete muziek kunt luisteren. Dat kan ook door je smartphone (iOS en Android) te koppelen, want dan krijg je toegang tot alle muziekbestanden die hierop staan. Met MZD Connect kan verder genavigeerd en handsfree gebeld worden. De bediening is ongekend gebruiksvriendelijk. De centrale bedieningsknop ligt goed onder handbereik en is intuïtief te vinden. En ook spraakbesturing is beschikbaar. Op die manier blijven beide handen aan het stuur.

 

G-Vectoring control

Ook onderweg is op elk detail gelet. G-Vectoring Control zorgt voor een rijbeleving die je alleen in een Mazda kunt ervaren. En de pro-actieve i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen zijn verder ontwikkeld, om jouw rit veiliger te maken.

Mazda6 in beeld

Rijtest Mazda6

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?