Mazda3

De nieuwe Mazda 3

Ontdek de nieuwe Mazda3. Een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap, waarmee we alle verwachtingen overtreffen, zelfs die van onszelf. En de ware schoonheid zit onder de motorkap: de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Een unieke vinding van onze ingenieurs waardoor je diesel niet meer nodig hebt voor krachtige prestaties en een laag verbruik.

De nieuwe Mazda3 is onthuld op Los Angeles Auto Show, en onlangs zijn ook de prijzen bekend gemaakt. Je rijdt de nieuwe Mazda3 al vanaf € 27.190,- rijklaar of vanaf € 359,- per maand met operational lease*.

Ontdek nu zelf de schoonheid van de nieuwe Mazda3: schrijf je snel en ontvang per mail alle bijzondere details van de nieuwe Mazda3. Daarnaast ontvang je de laatste informatie over uitrusting en de nieuwe Skyactiv-X motor.

OM JOU HEEN ONT­WOR­PEN

Zodra je plaats neemt voel je je meteen verbonden met de auto. De intuïtieve bediening is tot in de puntjes uitgedacht. Geniet van de perfecte ergonomie en de luxe standaarduitrusting, inclusief head-up display, radar cruise control en alle belangrijke veiligheidssystemen. Elk detail klopt.

ER­VAAR PUUR VAK­MAN­SCHAP

Met dit model hebben onze vakmensen de volgende stap gezet in ons veelgeprezen Kodo design. En dat zie je terug in de hele auto. Van de grille tot de achterlichten. De nieuwe Mazda3 is werkelijk schoonheid op zijn puurst.

Financial lease actie 5.99%

 

Mazda3 in beeld

Mazda3 rijtest

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?