Mazda2

De Mazda 2 is het vijfde model van de nieuwste en zesde generatie Mazda’s, voorzien van het volledige scala aan SKYACTIV technologieën en van het nieuwe Kodo designthema. De versies met de SKYACTIV-G 75, SKYACTIV-G 90 en SKYACTIV-D 105 hebben in Nederland 22 % zakelijke bijtelling. De vanafprijs voor de Mazda2 is € 16.190,-.

 

Verwachtingen overtreffen

De Mazda2 is de vierde Mazda die is ontworpen volgens het Kodo Soul of Motion design, maar heeft toch een eigen uitstraling meegekregen. Van uitgesproken lijnen van de vleugelgrille tot de vloeiende vormen in de flanken ademt de nieuwe Mazda2 kracht en lenigheid. Naast onze signatuurkleur Soul Red Metallic zijn de kleuren Titanium Flash, Machine grey, Dynamic blue, Deep Crystal Blue, Jet Black, sonic silver, Arctic White en Snowflake White Pearl verkrijgbaar.

 

Een klasse apart

Het interieur van de Mazda 2 is van een grote klasse, ongekend voor een auto van dit formaat. Het Kodo-design aan de buitenzijde, de slimme inrichting en de gebruikte materialen zorgen voor uitzonderlijk comfort voor zowel bestuurder als passagiers. Tegelijkertijd is het prachtige interieur met het stijlvolle design, bijvoorbeeld in de belijning van het dashboard en het hoogwaardige afwerkingsniveau een lust voor uw zintuigen.

Altijd verbonden

Modern autorijden is ook verbonden zijn. Het unieke MZD Connect brengt communicatie, navigatie en informatie samen in een veilig te bedienen systeem.  Door bediening via een enkele knop (HMI-commander) en het heldere display op de middenconsole is het gebruiksgemak optimaal. Optioneel wordt de belangrijkste informatie voor de bestuurder weergegeven op het head-up display* (Active Driving Display).

De Mazda 2 in beeld

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?