Mazda2

De Mazda2: een klas­se apart

De Mazda2 is binnen zijn klasse de meest verfijnde en complete auto. Dankzij de rijke standaarduitrusting, krachtige motor en stijlvolle interieur ervaar je de luxe die je verwacht in een klasse hoger. Heb jij interesse in de Mazda2? Bekijk dan het aanbod of plan direct een proefrit om hem zelf te ervaren.

Mazda2 Sport Selected

Ga voor een vleugje sportiviteit op de Mazda2. Deze speciale uitvoering heeft onder andere Black Metallic velgen, een achteruitrijcamera, MZD connect met geïntegreerd navigatiesysteem en DAB+ radio. Verkrijgbaar voor € 17.990,-

Mazda2 Private Lease

Je rijdt een Mazda2 Sport Selected al vanaf €295,- per maand, of kies de extra rijk uitgeruste Mazda2 GT-M vanaf slechts € 319,- per maand!

Altijd verbonden

Modern autorijden is ook verbonden zijn. Het unieke MZD Connect brengt communicatie, navigatie en informatie samen in een veilig te bedienen systeem.  Door bediening via een enkele knop (HMI-commander) en het heldere display op de middenconsole is het gebruiksgemak optimaal. Optioneel wordt de belangrijkste informatie voor de bestuurder weergegeven op het head-up display* (Active Driving Display).

De Mazda 2 in beeld

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?