Mazda MX-5

De 4e generatie Mazda MX-5 – de nieuwste uitvoering van ’s werelds bestverkopende roadster – biedt alle passie, stijl en plezier waar deze iconische auto beroemd mee is geworden. Centraal staat de gedachte van Jinba Ittai: “paard en ruiter als een geheel”, wat de ideale verbinding creëert tussen auto en bestuurder. De opwinding van achterwielaandrijving, perfecte 50:50 gewichtsverdeling en een carrosserie die 100 kg lichter is dan zijn voorganger, zorgen voor een perfecte wegligging zodat u in elke bocht in contact staat met het wegdek.

De relatie tussen auto en bestuurder wordt verder versterkt door Mazda’s nieuwe technologieën: u blijft veilig verbonden via MZD Connect en onze bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY omvat motoren, transmissie, chassis en carrosserie, die de volledig nieuwe Mazda MX-5 een gebalanceerde combinatie bieden van prestatie, zuinigheid en rijplezier.

Met het KODO Soul of Motion design, lijkt de volledig nieuwe MX-5 klaar voor actie vanaf het moment dat u hem ziet staan. De volledig nieuwe Mazda MX-5 blijft de vertegenwoordiging van alles waar deze iconische auto de afgelopen 25 jaar voor heeft gestaan. Slechts één blik zal uw hart sneller doen slaan. Lang leve de roadster! 

Stap eens binnen voor een Proefrit!

De Mazda MX-5 in beeld

Rijtest van de nieuwe MX-5

De Mazda MX-5 RF

Elk onderdeel van de Mazda MX-5 RF is zorgvuldig afgestemd, met behulp van onze SKYACTIV Technology. Wat dat betekent? De motor reageert precies zoals jij wilt. Het geluid doet je hart sneller kloppen. Je voelt eenheid met de auto. Tijd om in te stappen en weg te rijden!

 

Opklapbare hardtop

De opklapbare hardtop van de Mazda MX-5 RF is met zorg ontworpen en prachtig vormgegeven. De coupé-styling geeft een hint naar een fastback. Bovendien kan het dak gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten met behulp van een schakelaar. De hardtop opent en sluit in slechts 12 seconden. Ook dicht is de Mazda MX-5 RF prachtig met zijn fastback silhouet.

MZD Connect

Met MZD Connect blijf je in contact met de buitenwereld. Luister je favoriete muziek tijdens een roadtrip of navigeer gemakkelijk naar je bestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos. text block. Click edit button to change this text.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?