Mazda MX-5

Ont­wor­pen om zijn rij­ple­zier

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. De MX-5 is niet voor niets ontworpen voor zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt doordat alles in de MX-5 om jou heen ontworpen is. De MX-5 begrijpt altijd precies wat jij bedoelt.

Rij­ple­zier be­gint al als je in­stapt

Eenheid met een auto ervaar je nergens zo sterk als in de Mazda MX-5. Van jouw positie in de auto, precies in het midden en recht voor de pedalen, tot aan alle elementen om je heen. Alles is ontworpen om de band tussen jou en de MX-5 te versterken. Vanaf het moment dat je de motor start voel je die verbinding. En met elke kilometer die je rijdt, wordt die band sterker. Ervaar het nu zelf en plan een proefrit.

De Mazda MX-5 in beeld

Rijtest van de nieuwe MX-5

De Mazda MX-5 RF

Elk onderdeel van de Mazda MX-5 RF is zorgvuldig afgestemd, met behulp van onze SKYACTIV Technology. Wat dat betekent? De motor reageert precies zoals jij wilt. Het geluid doet je hart sneller kloppen. Je voelt eenheid met de auto. Tijd om in te stappen en weg te rijden!

 

Opklapbare hardtop

De opklapbare hardtop van de Mazda MX-5 RF is met zorg ontworpen en prachtig vormgegeven. De coupé-styling geeft een hint naar een fastback. Bovendien kan het dak gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten met behulp van een schakelaar. De hardtop opent en sluit in slechts 12 seconden. Ook dicht is de Mazda MX-5 RF prachtig met zijn fastback silhouet.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?