Mazda CX-3

We wor­den er stil van

De Mazda CX-3 heeft onlangs een subtiele update gehad. Of liever, upgrade. In lijn met het Japanse KODO design zijn zowel het exterieur als het interieur op talloze punten vakkundig aangescherpt, waardoor hij nog mooier oogt.

Maar het grootste verschil is met het blote oog niet te zien. Want bij het creëren van deze CX-3 hebben we fors meer isolatie gebruikt, waardoor hij aanzienlijk stiller is. Ook is de middenarmsteun voor de bestuurder nu standaard. Daardoor voel je je tijdens het rijden nog meer één met de auto.

Een ge­not om in te rij­den, elke rit weer

Jinba Ittai betekent de eenheid tussen ruiter en paard en staat aan de basis van alles wat wij doen. Daarom ervaar je in de Mazda CX-3 een rijbeleving waarbij je je één voelt met de auto. Dankzij SKYACTIV Technology rijdt de Mazda CX-3 zeer direct, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op zuinigheid. Dat geldt voor druk stadsverkeer én lange ritten. Wil je dat zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

Prijzen

De Prijzen van de Mazda CX-3 beginnen bij € 24.490,-. De prijs van de complete CX-3 SKYACTIV-G 120 GT-M is € 31.490,- (in combinatie met een zesversnellingsbak en tweewielaandrijving). Deze topuitvoering steelt de show met zijn smaakvolle verschijning en uiterst royale uitrusting. De GT-M is voorzien van onder andere: 18″ lichtmetalen velgen, parkeersensoren, geïntegreerd navigatiesysteem, LED verlichting, active driving display, MZD Connect en Bose® premium audio-installatie met digitale DAB+ audio. Daarnaast is de GT-M voorzien van diverse pro-actieve veiligheidssystemen (onder de naam I-ACTIVSENSE), waaronder Smart City Brake Support en Mazda Radar Cruise Control.

PRIVATE LEASE VANAF € 349,-

De Mazda CX-3 in beeld

Rijtest Mazda CX-3 door Autovisie

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?