Mazda CX-5

Ei­gen kijk, ei­gen kracht

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt. Bovendien biedt de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg.

Mens en ma­chi­ne als één

De Mazda CX-5 is ontworpen rondom de bestuurder, voor optimaal rijgenot. Dat vind je terug in alle details. Van het materiaalgebruik in het interieur – zacht op de plaatsen waar je het aanraakt, robuust op andere plekken – tot aan de smallere spaken van het stuurwiel zodat je handen als vanzelf om het stuur heen vallen. Alles met het doel de eenheid tussen jou en de Mazda CX-5 te vergroten. Wil je die eenheid zelf ervaren? Plan dan een proefrit.

Puur Vakmanschap

De Mazda CX-5 ademt puur vakmanschap. Van de stiksels van de bekleding, tot aan het materiaalgebruik in het dashboard. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

De nieuwe Mazda CX-5
in beeld

Filmpje Mazda CX-5

Nog meer rijcomfort

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?