Mazda Modellen

Mazda2

De Mazda 2 is het vijfde model van de nieuwste en zesde generatie Mazda’s, voorzien van het volledige scala aan SKYACTIV technologieën en van het nieuwe Kodo designthema.

Mazda6

De Mazda6 heeft het allemaal: een bekroond, oogstrelend design dat nooit verveelt, een eersteklas interieur voor dat ultieme gevoel en uitstekende rijeigenschappen.

Mazda CX-3

Perfect voor in de stad maar ook voor daarbuiten: deze compacte crossover combineert het unieke, stijlvolle KODO-design en de innovatieve SKYACTIV Technology met het comfort die bij uw levensstijl passen.

Mazda CX-5

Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Mazda MX-5

De 4e generatie Mazda MX-5 – de nieuwste uitvoering van 's werelds bestverkopende roadster – biedt alle passie, stijl en plezier waar deze iconische auto beroemd mee is geworden.

Mazda MX-5 RF

De Mazda MX-5 RF is de pure sportauto die het beste van twee werelden biedt. Een sprekend fastbackdesign met het dak dicht én een intense rijervaring met het dak open.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?