Mazda CX-30

Een nieuw ge­luid. De nieu­we Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zo is hij buitengewoon vanbinnen. Met een interieur waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen. Maar de nieuwe Mazda CX-30 is ook hoorbaar anders. Zo hebben we ‘m standaard voorzien van een fantastisch audiosysteem, met ingenieus geplaatste speakers. En dankzij de unieke isolatieaanpak is hij misschien wel de stilste in zijn klasse.

De nieuwe Mazda CX-30 is naast diesel- en benzinemotor ook beschikbaar met de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. De benzinemotoren (Skyactiv-G & Skyactiv-X) beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Het moge duidelijk zijn: de nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen

WEL­KE MAZDA CX-30 PAST BIJ JOU?

Mazda CX-30 Comfort

Bovenop de al rijke standaarduitrusting biedt de Mazda CX-30 Comfort onder andere:

Stoel- en stuurwielverwarming, achteruitrijcamera, automatische achterklep en parkeersensoren voor- en achter.

Bovenop de Mazda CX-30 Comfort kun je optioneel kiezen voor Bose® audiosysteem en in Gloss Black uitgeruste speakers en het Leer pakket met zwart leer en dashboardelementen in donkerbruin. De Comfort uitvoering is ook beschikbaar met Skyactiv-X motor.

Mazda CX-30 Luxury

Kies je voor extra luxe, dan bevat de Luxury uitvoering naast de Comfort-uitrusting onder andere zwart lederen interieur, Bose® premium audiosysteem en 18-inch lichtmetalen velgen.

De Luxury uitvoering is beschikbaar met Skyactiv-X en Skyactiv-D motor. Bovenop de Mazda CX-30 Luxury kun je kiezen voor het i-Activsense pakket voor een volledige uitrusting aan veiligheidssystemen. In combinatie met de Skyactiv-X motor kun je ook kiezen voor extra aankleding in de vorm van een Pure White lederen bekleding. Bovenop het i-Activsense pakket kun je kiezen voor een schuif-/kanteldak en kies je voor allebei, dan kun je kiezen voor vierwielaandrijving om de Mazda CX-30 helemaal compleet aan te kleden.

Motorisatie en transmissie
De beschikbare motoren op de Mazda CX-30 zijn als volgt:
 • Skyactiv-G 122 met M Hybrid & cylinderuitschakeling
  • Beschikbaar als 6MT en 6AT
 • Skyactiv-X 181 met M Hybrid
  • Beschikbaar als 6MT en 6AT
  • Beschikbaar met 4WD
 • Skyactiv-D 116
  • Beschikbaar als 6MT en 6AT

De nieuwe CX-30

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?