Image
Hero

Jouw Mazda verdient het!

Scherp geprijsde winterband met velg combinatie

Deze herfst wordt jouw Mazda stijlvoller dan ooit. Grijp deze winterbandenwissel aan om ook je velgen te upgraden. Tijdelijk zijn de winterband met velg combinaties extra voordelig!

Wil je jouw Mazda nog persoonlijker maken? Ga dan voor exclusieve Mazda stylingaccessoires. Deze zijn speciaal voor jouw Mazda ontworpen waardoor ze naadloos aansluiten op het design.

 

Image
Velg Mazda MX-30

Winterband met velg combinatie al vanaf € 820

Het is bijna weer tijd voor winterbanden! Grijp deze kans aan om ook je velgen wat persoonlijkheid mee te geven. Tijdelijk zijn de winterband met velg combinaties voor je Mazda extra scherp geprijsd. Neem contact met ons op voor deze actie!

Image
Voorspoiler van een Mazda3

Exclusieve stylingaccessoires

De exclusieve stylingaccessoires zijn speciaal voor jouw Mazda ontworpen waardoor ze naadloos aansluiten op het design. Naast bijzonder stijlvol zijn ze vaak ook nog praktisch.

Zo bescherm je de achterbumper van je Mazda met een beschermplaat met logo, en zie je precies waar je uitstapt dankzij portierverlichting. Benieuwd wat er nog meer beschikbaar is voor je Mazda? Kom langs, of neem contact met ons op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Actie geldig tot en met 30 november.