Nieuwe Mazda3 vanaf 15 maart bij Autobedrijf Hoogwerf in de showroom

Nieuwe Mazda3 vanaf 15 maart bij Autobedrijf Hoogwerf in de showroom

  • In Nederland beschikbaar vanaf € 27.160,- inclusief kosten rijklaarmaken
  • Interessant introductieaanbod met gratis Bose® Audio Systeem t.w.v. € 850,- op het Comfort pakket

Vlaardingen,4 maart. De nieuwe Mazda3 staat vanaf vrijdag 15 maart in de showroom van Autobedrijf Hoogwerf in Vlaardingen voor prijzen die beginnen bij € 27.160,- voor de versie met 2.0 SKYACTIV-G 122 benzinemotor. Bij de lancering van het nieuwe model heeft Mazda een bijzonder scherp introductieaanbod bij de toch al, standaard rijk uitgeruste auto: een gratis Bose® Audio Systeem t.w.v. € 850,- vanaf het Comfort pakket. Met dit nieuwe model zet het automerk een volgende stap in hun veelgeprezen KODO-design. De nieuwe Mazda3 is één en al schoonheid.

De nieuwe Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap”, vertelt Yardy Hoogwerf, afdeling verkoop van Autobedrijf Hoogwerf. “Hij heeft alle verwachtingen overtroffen, zelfs die van onszelf. Van de grille tot de achterlichten is de hele auto ontworpen volgens het zogeheten KODO-design van Mazda. Dat je zie terug in de hele auto. Het is werkelijk schoonheid op zijn puurst”.

De nieuwe Mazda3 is gemaakt rondom de bestuurder heen. De zithouding is zo ontworpen dat de stoelen comfortabeler, stabieler en zelfs gezonder zitten. Door een ergonomische, natuurlijke houding kan de bestuurder natuurlijker anticiperen op gebeurtenissen tijdens het rijden en worden hoofdbewegingen verminderd. Ongeacht de rijstijl -sportief of ontspannen- de rijder van een Mazda3 komt beter uitgerust aan op de bestemming.

Elk detail klopt bij deze nieuwe Mazda. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de luxe standaarduitrusting. De nieuwe Mazda3 is standaard voorzien van het innovatieve Active Driving Display. Deze speciale techniek projecteert alle belangrijke rij-informatie op de voorruit, zodat de ogen op de weg gericht blijven en de bestuurder tegelijkertijd de snelheid in de gaten kan houden. Maar ook de navigatie en de informatie van veiligheidssystemen zoals Lane Keep Assist, het dodehoek detectie systeem (BSM) en de verkeersbordherkenning. De nieuwe Mazda3 geeft een echt gevoel van eenheid; een auto die perfect in balans is.

De nieuwe Mazda3 is naast de al genoemde zuinige benzinemotor ook leverbaar met de efficiënte 1.8 Skyactiv-D 116 dieselmotor en natuurlijk later dit jaar de revolutionaire 2.0 liter Skyactiv-X benzinemotor, die de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor combineert.

Beide benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde M Hybrid systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden.

Yardy Hoogwerf hierover: “Het M Hybrid systeem beschikt over een generator, die de opgewekte capaciteit van de motor opslaat in een lithium-ion batterij. Dit zorgt ervoor dat alle elektronische systemen in de auto blijven werken. Daardoor is er geen extra belasting voor de brandstofmotor en

behoud je de maximale prestaties. Dankzij dit systeem is de nieuwe Mazda3 schoner en zuiniger dan ooit”, aldus Yardy Hoogwerf.

De schoonheid van de nieuwe Mazda3 zit ‘m ook in de stilte die wordt ervaren tijdens het rijden. Een stilte die alleen wordt onderbroken door een geavanceerd Bose® premium audiosysteem. “Dat Mazda rijdersgevoel, van één zijn met je auto, is natuurlijk het best te beleven tijdens een proefrit. Dan wil je niet alleen testen hoe stil de auto is, maar ook hoe het audiosysteem klinkt”, vervolgt Yardy Hoogwerf. “De nieuwe Mazda3 heeft standaard een audio-installatie met acht speakers, maar nu bij de introductie zit daar op het Comfort pakket een Bose® systeem met twaalf speakers t.w.v. € 850,- bij. Zodat het ultieme rijplezier van Mazda alleen nog maar meer wordt”.

Met een instapprijs van € 27.160,- is ook de prijs van deze nieuwe Mazda3 één en al schoonheid. De auto is verkrijgbaar als elegante Sedan en sportieve Hatchback en is direct leverbaar en te ervaren. De Skyactiv-X benzinemotor met 181 pk wordt voor het einde van dit jaar verwacht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?